Hosting

Netunit tilbyder forskellige former for serverhosting
Med egen adgang til to separate hostingcentre og servere, samt anvendelse af Microsoft Azure cloud, har vi stor fleksibilitet i at kunne tilbyde alle former for hosting. Her skaber vi en unik løsning i fællesskab med din virksomhed, for at løse behovet bedst muligt.

Online Backup

Netunit sikre jeres firma mod tab af data

Vi kan tilbyde forskellige former for online backup, alt efter ønsker. Dette kan enten være til vores egne lokationer, så det er let tilgængeligt fysisk, eller anvendelse af cloud backup. Løsningen bliver skabt i fællesskab med jer og jeres behov og ønsker.

Server Hosting

Hostede server – Linux eller Windows. Vi kan dedikerer præcis den serverkraft du måtte have behov for. Slip for server-administration – lej en server.

Hosted webserver, vi kan skræddersy til stort set en hvilken som helst website. Dels mht. softwareplatformen, men også mht. CPU-kræfter. Naturligvis i en redundant løsning.

DNS-host – Vi er registreret DNS-host hos DK-hostmaster, og kan håndtere domænenavne nemt og sikkert

Netværksdrev

Hosted netværksdrev – Få et sikkert netværksdrev, med adgang via VPN. Kan derfor tilgås både fra kontorpladsen og hjemmefra. Naturligvis med fuld backup.

Remote backup

Remote backup af data. Dette både på serverplan, men også på klient-plan.

Vores backup-løsning sender data krypteret og vi har en standardprocedure der betyder at vi vil kunne genskabe en given fil i de seneste 5 ændrede versioner. En yderst god ting at have hvis fx Ransomware skulle ramme jeres virksomhed.

Overvågning

Overvågning – servere & klienter. Vi installere en ”agent” som konstant rapporterer udvalgt information til os. Derved kan vi finde potentielle problemer FØR de bliver en gene.

Wifi Controller

Hosted Accesspoint controller (Unifi) – vi sikre driften og sikkerheden omkring Ubiqutiu Unifi accesspoints.

Få adgang til den Controller der styrer jeres accesspoint. Her er der mulighed for at følge med i Jeres trådløse netværk, hvem der er på det, data-trafik, statistikker og en masse andet. Nemt og brugervenligt.